EUROAKADEMIA
  Magyar    Szlovák     Bejelentkezés

  Menu
  » Rólunk
  » ECDL
  » EBC*L
  » ECL
  » Tanfolyamok
  » Oktatók
  » Galéria
  » Referenciák
  » Kapcsolat


Tanfolyamok

ECDL számítástechnikai tanfolyam

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a számítógép kezelésének alapjait, ezenkívül elméleti és gyakorlati betekintést nyernek az ECDL egyes moduljaiba. Lehetőség van csak vizsgafelkészítő tanfolyamokra, vagy csak modulonkénti vizsgára is. A felkészítő órák hossza 45 perc, heti 1x2 óra.

 

Angol és német nyelvtanfolyam

A tanfolyamok 4 tudásszintre osztottak. Indulnak angol/német kezdő, angol/német középhaladó, angol/német haladó és angol/német érettségire felkészítő tanfolyamok. Az utóbbit középiskolások számára ajánljuk. A tanfolyamok időtartama: 70 óra, az órák hossza 45 perc, heti 2x2 óra - folyamatos, kiegyensúlyozott haladást biztosít munka, ill. tanulás mellett. Csoportnagyság maximum 15 fő. Tanfolyamok vizsgával és oklevél átadásával zárulnak.

 

Logisztikai (szállítmányozó, fuvarszervező) tanfolyam

A tanfolyam keretében a hallgatók megismerkednek a külkereskedelmi ügyletek előkészítésének, létrehozásának és megvalósításának alapvető jogszabályi környezetével, egyes lépéseivel és betekintést nyernek a közúti, vasúti, légi, vízi fuvarozásokba. Emellett még elsajátítják, hogy hogyan zajlik a nemzetközi közúti szállítmányozás a gyakorlatban. Megtanulják, hogy napjainkban milyen egy jó speditőr (szállítmányozó). A tanfolyam időtartama: 70 óra, az órák hossza 45 perc, heti 2x2 óra - folyamatos, kiegyensúlyozott haladást biztosít munka, ill. tanulás mellett. Csoportnagyság maximum 15 fő. Tanfolyam vizsgával és oklevél átadásával zárul.

   

Látogatók ma: 20
Tegnap: 31
Összesen eddig: 48530

Copyright © 1999 - 2024 www.euroakademia.net


Kapcsolat

EUROAKADEMIA
Poľná ul. 4559/49a
929 01 Dunajská Streda
E-mail: info@euroakademia.net
Tel.: +421 908 797 681